Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ VOLVO S60 Το πιο ανατρεπτικό VOLVO

Το ολοκαίνουργιο VOLVO S60 έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του πρόσφατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το πιο «ανατρεπτικό» και «άτακτο» VOLVO που έχει περάσει ποτέ από τους εκθεσιακούς χώρους της VOLVO. Το νέο VOLVO S60 δημιουργήθηκε για να προσφέρει νέες, μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες.

«Ο σπορ σχεδιασμός του υπόσχεται από την αρχή μια μοναδική και ενθουσιώδη οδηγική αίσθηση και στιγμές που καταγράφουν απίστευτες εμπειρίες. Οι οδηγικές του ιδιότητες είναι οι πιο κορυφαίες απ' όλες, των προηγούμενων μοντέλων VOLVO. Επιπλέον οι νέες, καινοτόμες τεχνολογίες του αυτοκινήτου βοηθούν τον οδηγό να γίνει ακόμη καλύτερος, πάντα μέσα στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας της VOLVO», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αυτοκινητοβιομηχανίας VOLVO, Stephen Odell. 


ΝΕΟ VOLVO S60 Το VOLVO των… αντιθέσεων
Το ολοκαίνουργιο VOLVO S60 είναι ένα VOLVO που λατρεύει τις αντιθέσεις. Η σαφής του εστίαση γύρω από τον οδηγό, το καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για εκείνους που ψάχνουν μια έντονα ενθουσιώδη οδήγηση. Παράλληλα, ενσωματώνει μια υψηλής τεχνολογίας καινοτομία, που το βοηθά να προστατεύει ακόμα και τους πεζούς.

Το Σύστημα Ανίχνευσης Πεζών (Pedestrian Detaction) με πλήρως αυτοματοποιημένα φρένα είναι μια επαναστατική τεχνολογική λύση. Μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε πεζό περπατά στο δρόμο, μπροστά από το αυτοκίνητο, και να προειδοποιήσει τον οδηγό. Εάν αυτός δεν αντιδράσει εγκαίρως, τότε το σύστημα Ανίχνευσης Πεζών θα χρησιμοποιήσει αυτόματα την ισχύ πέδησης, σε πλήρη εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου