Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Επαναρχίζει η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή-συνεχής ενημέρωση

Επαναρχίζει σήμερα στις 9:30 το πρωί ενώπιον του Kακουργιοδικείου η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή, διευθύνοντος σύμβουλου του συγκροτήματος Δίας, η οποία διαπράχθηκε έξω απο το σπίτι του στις 11 Ιανουαρίου.
 
Ουσιαστικά η δίκη αρχίζει και πάλι από την αρχή, αφού η διαδικασία που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου θεωρείται μη γενόμενη. 


Μετά τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν με αφορμή τη σύλληψη και έκδοση του φερόμενου δολοφόνου του Αντη Χατζηκωστή στην Κύπρο, επαναρχίζει σήμερα ενώπιον του κακουργιοδικείου, η δίκη για το στυγερό έγκλημα, η οποία αναμένεται να διαρκέσει πολλούς μήνες αφού εκτός απο σωρεία μαρτύρων, θα περάσουν και πολλά τεκμήρια και αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων ενώπιον του δικαστηρίου.  

Σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών κύκλων, η στοιχειοθέτηση του κατηγορητηρίου εναντίον των τεσσάρων κατηγορουμένων εμφανίζεται πλέον αρτιότερη, αφού συμπληρώθηκε ο κύκλος της ομάδας που φέρεται να εμπνεύστηκε, σχεδίασε και εκτέλεσε την άνανδρη και εν ψυχρώ δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή. Σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν στους  τεσσερεις οι κατηγοριες στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν και το δικαστήριο αναλόγως των απαντήσεων που θα δοθουν, θα προχωρήσει στον ορισμό των συνεδριών στις οποίες θα αρχίσει να δικάζεται η ουσία της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου