Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Οι επιχειρήσεις στο στόχαστρο του Euromed

Με στόχο την παρουσίαση των επιστημονικών εξελίξεων στην έρευνα των επιχειρήσεων από έγκριτους ερευνητές πραγματοποιείται στις 4 και 5 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park, το 3o Ευρω-Μεσογειακό Επιχειρηματικό Συνέδριο (EuroMed Conference in Business) του Ευρω-Μεσογειακό Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Ερευνών (EuroMed Research Business Institute- www.emrbi.com).

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Ευρω-Μεσογειακό Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Ερευνών και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υπό την αιγίδα της δημάρχου Λευκωσίας Ελένης Μαύρου και του ΚΕΒΕ.

Η συζήτηση και διοργάνωση τέτοιων συμποσίων έχουν ως επίκεντρο τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον ερευνητικό κόσμο στον τομέα των επιχειρήσεων.

Το EMRBI είναι διεθνής οργανισμός. Πρόεδροί του είναι ο καθηγητής Δημήτρης Βρόντης, κοσμήτορας της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Yakoov Weber του College of Management στο Ισραήλ. Σκοπός του EMRBI όμως, είναι η επιστημονική έρευνα, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και η ευρύτερη ακαδημαϊκή στήριξη στον τομέα των επιχειρήσεων. Απώτερος σκοπός, όμως, του EMRBI είναι να δρα ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών στον ευρύτερο Ευρω-Μεσογειακό χώρο. Με εκατοντάδες έγκριτα και επιφανή μέλη, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και οργανισμούς από όλες τις χώρες της Ευρω-Μεσογείου (και όχι μόνο), κατάφερε και δημιούργησε ερευνητικούς, επιχειρηματικούς, αλλά και κοινωνικούς δεσμούς μεταξύ Αράβων, Εβραίων, Ελλήνων, Τούρκων, Κυπρίων, πολιτών χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας και άλλων. 

ADVISORY BOARD
Το σώμα καθηγητών και τα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου του συνεδρίου έχουν τεράστια εμπειρία στη διεύθυνση και συμβουλευτική εσωτερικών και διεθνών συγχωνεύσεων, έχουν δημοσιεύσει βιβλία, τα οποία έχουν γίνει best seller και άρθρα σε ηγετικές διοικητικές και επιχειρηματικές εφημερίδες όπως, οι Financial Times.

Το Σώμα Καθηγητών απαρτίζουν οι prof. Guenter Stahl, INSEAD and WU Vienna University of Economics and Business, prof. Yaakov Weber, College of Management, Israel, dr. Shlomo Tarba, College of Management, Israel, Haim Ben-Yemini, former VP, and currently is consulting to CEO of Teva Ltd. (World largest generic pharmaceutical company).

Το Συμβουλευτικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι prof. Sim Sitkin, Duke University, prof. David Schweiger, University of South Carolina, prof. Demetris Vrontis, University of Nicosia και prof. Ruediger Kaufmann, University of Nicosia.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η ΜΤΝ, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και η ExpoGlobalOnline.com. Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες JCC Payment Systems Ltd, Emerald, η έδρα PWC του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο, η Τράπεζα Κύπρου, η Marfin  Λαϊκή Τράπεζα, η Ελληνική Τράπεζα και the Cyprus MBA Association. Χορηγός μεταφορών είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές και χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό IN Business και η τηλεόραση Σίγμα. Αναμένεται ότι το συνέδριο θα παρακολουθήσουν πέραν των 200 ατόμων από 40 και πλέον χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 22841615 ή στο EMRBI@unic.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου