Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

PrimeTel: Ποδοσφαιρική συμφωνία με CYTA

Συνεχίζεται το πολεμικό κλίμα που ξέσπασε μετά την απόφαση της Primetel να διακόψει τη συνεργασία της με την LTV. Η Primetel φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τη CYTA για ανταλλαγή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχει η κάθε μία. 

Η PrimeTel και η Cyta, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία, η οποία προνοεί την μεταξύ τους ανταλλαγή των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Κυπριακού Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας. 


Η συμφωνία, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Primetel, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή την ερχόμενη εβδομάδα, αφού διευθετηθούν κάποιες εναπομείνασες τεχνικές λεπτομέρειες. 

"Με αυτή την συμφωνία οι συνδρομητές της PrimeTel θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω των καναλιών PrimeSports, τους εντός έδρας αγώνες 6 Κυπριακών Ομάδων Α’ κατηγορίας, του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, ΑΠΟΠ Κινυρα-Πέγειας, Α.Ε.Πάφου, ΑΕΚ Λάρνακας, Ε.Ν. Παραλιμνίου και της Δόξας Κατωκοπιάς. Eπίσης,οι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ Λεμεσού αλλά και της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ομάδες που η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου