Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Lidl: Πρεμιέρα με 7 καταστήματα στις 4/11!

Τετάρτη, 20.10.10. και η Lidl ξεκινάει το χρονικό των αποκαλύψεων ξεδιπλώνοντας την επικοινωνιακή της στρατηγική.. πιστή στις υποσχέσεις της για ειλικρινή ενημέρωση και ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενημερώνει η ίδια τους καταναλωτές μέσα από τη διαφημιστική της καμπάνια ότι θα βρίσκεται κοντά τους από την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010.

Σάββατο, 23.10.10 και η Lidl ανακοινώνει επίσημα τους 7 προορισμούς όπου σύμφωνα με τους ίδιους η ποιότητα δεν κοστίζει ακριβά πια.. "Παλλουριώτισσα, Λακατάμια, Λάρνακα, Αραδίππου, Κοκκινοτριμιθιά, Λεμεσός, Παραλίμνι ! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή ! Στόχος μας είναι να καλύψουμε πλήρως τη γεωγραφική επιφάνεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους περισσότερους κατοίκους της χώρας", τονίζουν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Lidl έρχεται φέρνοντας τη νέα ευρωπαϊκή αντίληψη στα ψώνια με έξυπνες αγορές και καλεί όλους τους κατοίκους του νησιού να επισκεφθούν τον πιο κοντινό προορισμό Lidl και να δοκιμάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που υπάρχει έως σήμερα. "Υψηλή ποιότητα στις πιο χαμηλές τιμές, εβδομαδιαίες προσφορές με προϊόντα που δεν βρίσκει κανείς εύκολα στην αγορά σε τόσο ανταγωνιστικές τιμές, καθαριότητα, εξυπηρέτηση, φρεσκάδα και σύντομο χρόνο αναμονής στα ταμεία..", τονίζεται 

"Οι εκδηλώσεις εγκαινίων των 7 καταστημάτων Lidl, που θα γίνουν ταυτόχρονα την Πέμπτη, 04.11.10, και σε αυτές θα υπάρχει μια μοναδική ατμόσφαιρα κεφιού, διασκέδασης, πολλών προσφορών και έξυπνων αγορών με διάφορα happenings που δεν έχουν ξαναγίνει!", καταλήγει η Lidl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου