Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τι λένε τα εσώρουχα σας ;;;

Το χρώμα τον εσωρούχων σας λέει πολλά για την προσωπικότητα σας. Αν προσέξετε πάντα προτιμάτε ορισμένα χρώματα και θεωρείται πως τα επιλέγετε γιατί σας αρέσουν. Αλλά ουσιαστικά υποδηλώνουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας.
Οι γυναίκες που επιλέγουν τα ζεστά χρώματα όπως είναι το κόκκινο ή το πορτοκαλί είναι αυτές που δημιουργούν στους άλλους ανησυχία αυξάνοντας τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και την αναπνοή τους. Αντίθετα, οι γυναίκες που προτιμούν τις πιο γήινές αποχρώσεις  στα εσώρουχα, δίνουν την αίσθηση της κανονικότητας και της φυσικότητας και ταιριάζουν σε γυναίκες που είναι χαλαρές και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Το  κόκκινο σουτιέν, αντιπροσωπεύει  τις γυναίκες που έχουν έντονη προσωπικότητα έχουν πάθος, ενεργητικότητα, δραματικότητα, και θέληση. Η γυναίκα που προτιμά τα κόκκινα εσώρουχα, δεν ντρέπεται να πάρει αυτά που θέλει στο σεξ και στη ζωή της. Η ανάγκη της να δραματοποιεί τα πράγματα, είναι μέρος του ταμπεραμέντου της.

Οι γυναίκες που επιλέγουν τα ροζ σουτιέν είναι ρομαντικές και ευγενικές που αφήνονται και στηρίζονται  στις αισθήσεις τους  και έχουν την ανάγκη να τις προσέχουν. Το ιδιαίτερο τους χαρακτηριστικό είναι η  έντονη θηλυκότητα. Επίσης οι γυναίκες με τα ροζ εσώρουχα είναι αυτές που δεν τους αρέσει  να παίρνουν πρωτοβουλίες στον έρωτα.

Το μαύρο σουτιέν συνδέεται με χαρακτήρες πιο ανεξάρτητους και δυναμικούς και ολίγον πρόστυχες φυσιογνωμίες. Αυτή η γυναίκα είναι παθιάρα και μπορεί να σε γοητεύσει εύκολα.

Το δε λευκό σουτιέν, συνδέεται με την αθωότητα και το άτομο που το φορά είναι ανοιχτό στις προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου