Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Όλη η μπάλα στην ΕΠΑ;

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούστηκε πολλές φορές η άποψη ότι τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πρέπει να μεταδίδονται από όλες τις πλατφόρμες και να υπήρξε και ένα πνεύμα συνεργασίας από τους τρεις δικαιούχους (LTV,CYTA, PRIMETEL) μετάδοσης των παιχνιδιών αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα.

Έγκυρες πληροφορίες του InBusinessNews, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον της ΕΠΑ επίσημη καταγγελία για τη πρόσφατη συμφωνία μεταξύ LTV και Cablenet. Όπως είμαστε, σε θέση να γνωρίζουμε μάλιστα, άτομα προσέγγισαν την ΕΠΑ και της ζήτησαν να εξετάσει τη συνεργασία αυταπάγγελτα.


Στεφάνου: Θα καταγγείλουμε επαχθείς όρους
Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Ερμής Στεφάνου διευθύνων σύμβουλος της Primetel σημείωσε πως δεν θα καταγγείλουν τη συμφωνία Primetel-Cablenet αλλά τη συμφωνία που έχουν οι ίδιοι με την LTV οι οποία όπως είπε διέπεται από επαχθείς όρους. «Άλλωστε, σχετικά καταγγελία κάναμε και πριν από ένα χρόνο αλλά ακόμα δεν λάβαμε απάντηση», πρόσθεσε.

Κιττής: Δίνουμε 11εκ. ευρώ
Ο πρόεδρος του ΔΣ της CYTA Στάθης Κιττής σημείωσε πως δεν έχουν κάνει ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά δεν δίστασε να χαρακτηρίσει αντιδεοντολογική την απόφαση της LTV να μπει στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. «Δίνουμε κάθε χρόνο περίπου 11εκ. ευρώ στην LTV για τηλεοπτικά δικαιώματα και πιστεύω πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι αντιδεοντολογική», τόνισε.

Αν και δεν λάβαμε ξεκάθαρη απάντηση, αυτό που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο μετά και από αυτές τις δηλώσεις είναι η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των τριών παροχέων για μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων από όλες τις πλατφόρμες. 

Πάντως, η ΕΠΑ θα ασχοληθεί με το θέμα μόνο αν φτάσει ενώπιον της μία τεκμηριωμένη καταγγελία η οποία θα χρίζει διερεύνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου