Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η KPMG Limited τιμά τους εκπαιδευόμενους λογιστές

Με γνώμονα πάντοτε τις αξίες της, η KPMG Limited τίμησε για ακόμη μια φορά τους εκπαιδευόμενους λογιστές της για την άριστη επίδοσή τους στις εξετάσεις του ACCA τον Ιούνιο του 2010. Οι εκπαιδευόμενοι λογιστές που διακρίθηκαν στις εξετάσεις των μαθημάτων του τελευταίου σταδίου του ACCA ήταν ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο οποίος πρώτευσε στο μάθημα P2, ο Λίνος Ζαμπάς που πρώτευσε στο μάθημα P6 και η Χριστίνα Νικολάου, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση παγκύπρια ολοκληρώνοντας όλα τα μαθήματα του ACCA.

Σε τελετή που έγινε στα γραφεία της KPMG στη Λευκωσία, ο κ. Νίκος  Συρίμης, Πρόεδρος της εταιρείας, συνεχάρη τους άριστους εκπαιδευόμενους λογιστές για τις επιδόσεις τους και την επιμονή τους. Επιπρόσθετα, τους παρότρυνε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες που τους προσφέρει ο οργανισμός για την επαγγελματική τους ανέλιξη. Γνωρίζοντας το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και την ανάγκη σωστής πρακτικής άσκησης, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τις πολύ καλές επιδόσεις του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Χρίστος Βασιλείου, αφού συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους άριστους εκπαιδευόμενους λογιστές,  αναφέρθηκε στην υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που λαμβάνουν στην KPMG, η οποία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου