Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η παγκόσμια γιορτή των Porsche

 Το Porsche World Road Show (PWRS) είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που περιοδεύει ανά το παγκόσμιο, προσφέροντας τις μοναδικές συγκινήσεις που μόνο τα αυτοκίνητα της Porsche μπορούν να χαρίσουν.
 
Εδώ και μια δεκαετία η Porsche διοργανώνει 20 road show ετησίως, με τον συνολικό αριθμό συμμετοχών να φτάνει τις 25.000. Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ οργανωμένο και εντυπωσιακό show, καθώς μέχρι και 40 πελάτες μπορούν να συμμετέχουν κάθε μέρα που διαρκεί το PWRS. Για τους σκοπούς του Road Show η Porsche αποστέλλει σε όλο τον κόσμο τρεις διαφορετικές ομάδες με είκοσι αυτοκίνητα η κάθε μία. Μαζί με τα αυτοκίνητα, διατίθεται και εξοπλισμός βάρους τριών τόνων προκειμένου το κάθε Road Show να συνάδει και να συμμορφώνεται με την εταιρικές κατευθυντήριες γραμμές.
 
Η προσπάθεια της εταιρείας είναι τα Road Shows να διοργανώνονται σε μια πίστα, σε ένα αεροδρόμιο, σε πολύ μεγάλους χώρους στάθμευσης, προκειμένου το κοινό να έχει την ευκαιρία να οδηγήσει αλλά και να αποκτήσει όσο το δυνατό περισσότερες οδηγικές παραστάσεις από τα αυτοκίνητα της εταιρείας. 
 
Η διάρκεια των PWRS κυμαίνεται μεταξύ μίας μέχρι και τρεις βδομάδες. Τα ταξίδια, όπως αυτό που γίνεται στην Κύπρο αποτελεί μόνο ένα παράδειγμα. Στις πίστες μπορούν να γίνουν περισσότερες δοκιμασίες όπως, διαγωνισμοί, σλάλομ, δοκιμασίες φρεναρίσματος. Και όλα αυτά για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχοντας να πάρει μια γεύση από τις αποδόσεις και τις επιδόσεις των αυτοκινήτων της Porsche μέσα από τις οδηγίες των επαγγελματιών εκπαιδευτών της Porsche.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου