Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ένωση: Η μόνη αήττητη...

Μπορεί να ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και χωρίς μεγάλο προϋπολογισμό αλλά η Ένωση εξακολουθεί να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και απόψε έχασε την ευκαιρία να αναπνεύσει αέρα κορυφής  αφού στο  παιγνίδι με την ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 και μπορούσε με λίγη προσοχή να εκμεταλλευτεί το 0-1 της Ομόνοιας να  πατήσει κορυφή και να οδηγήσει την κούρσα  του πρωταθλήματος. Στις πρώτες 4 αγωνιστικές η Ένωση έδειξε ότι πατά γερά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε δείγματα γραφής  μέσα από το παιγνίδι της και πιστοποίησε ότι είναι σε θέση να κάμει το ενα βήμα παραπάνω. 


Παρά το γεγονός ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας των βυσσινί Κώστας Στρατής σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο»  μετά το τέλος του αγώνα  τόνισε ότι η Ένωση συνεχίζει με τους αρχικούς στης στόχους  εντούτοις η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάμει την υπέρβαση και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο  από την περσινή περίοδο. Η Ένωση είναι στους 8 βαθμούς ,ενα βαθμό πίσω από την Ανόρθωση και την Ομόνοια και έδειξε ότι δεν υστερεί από τις υπόλοιπες ομάδες. Η σημερινή 4ην αγωνιστική με τις πολλές ανατροπές δίνει το δικαίωμα στις μεσαίες ομάδες να πιστέψουν στις φετινές τους δυνατότητες. 

Στο αποψινό παιγνίδι κόντρα στην ΑΕΛ η Ένωση μπορούσε για την  νίκη αλλά το τελικό Χ κρίνεται δίκαιο σύμφωνα και με τους δυο προπονητές Τσεντομίρ Γιανέσκι και Μιχαϊ Στοϊκίτσα. Η Ένωση κρατεί το αήττητο της για την φετινή πορεία και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ήττα. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα   με 2 γκολ στο παθητικό της όπως η Ομόνοια ενώ το κυριότερο έδειξε μέσα από το παιγνίδι της ότι είναι ομάδα που έχει τις δυνατότητες για να φθάσει ακόμα πιο ψηλά. Ο Τσεντομίρ Γιανέσκι έστησε για μια ακόμη φορά σωστά την ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΛ χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό δείχνοντας ότι θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό και την ομοιογένεια στην ομάδα.

Το απόλυτο έχουν πέντε ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Μιλογιέφσκι, Σπύρου, Φασσότ, Μαρκόφσκι και Τόρναουτ. Αγωνίστηκαν και στα τέσσερα παιγνίδια συνολικά από 360 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου