Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Cosmos Trading-MSJ Ιακωβίδη: 1η Νοεμβρίου ξεκινά το deal

Την 1η Νοεμβρίου του 2010 αναμένεται να τεθεί σε ισχύ η στρατηγική συμφωνία που σύναψαν τον προηγούμενο Μάρτιο η εταιρεία Cosmos Trading και o Όμιλος Ιακωβίδη με σκοπό την ενδυνάμωση και ισχυροποίηση των brands των δύο ομίλων στην Κυπριακή αγορά. Ως γνωστό η Cosmos Trading αντιπροσωπεύει μια σειρά από παγκοσμίου φήμης προϊόντων, πολλά από τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στην Κυπριακή αγορά. Ο Όμιλος Ιακωβίδη δραστηριοποιείται και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά φαρμάκων και άλλων προϊόντων υγείας τόσο στην Κύπρο όσο και την Ελλάδα. 


Η συνεργασία αυτή ως γνωστό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη μελλοντική μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Ιακωβίδη με μειοψηφικό πακέτο στην Cosmos Trading 15%, τη διανομή συγκεκριμένων επωνύμων προϊόντων που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Ιακωβίδη στο Λιανικό Εμπόριο από την Cosmos Trading και τη συμμετοχή του κ. Αλέξανδρου Ιακωβίδη ως μη εκτελεστικού Συμβούλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmos Trading Ltd. 

Τέλος στη διανομή των προϊόντων που θα αναλάβει η Cosmos θα αφορά τις παιδικές τροφές Hipp, το Canderel, το παιδικό γάλα Nutricia και τις γνωστές παστίλιες Strepsils. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου