Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γρηγόρης Μικρογεύματα: 9o κατάστημα στην Κύπρο

Το ένατο κατάστημά του στην Κύπρο εγκαινίασε το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα, συνεχίζοντας -όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση- την αναπτυξιακή του δραστηριότητα εκτός Ελλάδος. Το κατάστημα, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, βρίσκεται στην Πάφο, εντός του σχολείου American Academy of Paphos. ‘Όπως διευκρινίζεται μέχρι το τέλος του 2010 θα λειτουργεί ως καντίνα, ενώ το 2011 θα λειτουργήσει σε διαμορφωμένο χώρο με τις υψηλής ποιότητας προδιαγραφές των καταστημάτων Γρηγόρης. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στην Κύπρο, σήμερα, λειτουργούν δύο καταστήματα στη Λευκωσία, τρία στη Λεμεσό, ένα στη Λάρνακα και τρία στην Πάφο. Συνολικά το δίκτυο Γρηγόρης αριθμεί περίπου 250 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και της Ρουμανίας. Από την αρχή του 2010 έως σήμερα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους 14 καταστήματα, από τα οποία τα τρία είναι στο εξωτερικό, πέντε στην περιφέρεια της Ελλάδος και έξι στην Αττική. 

Τέλος, τονίζεται ότι το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης για το 2011 προβλέπει σημαντική επέκταση του δικτύου καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου