Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Κύπρο η ναυαρχίδα της Jaguar

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, ο Όμιλος Εταιρειών Πηλακούτα γιόρτασε την άφιξη της ναυαρχίδας της Jaguar στους εκθεσιακούς χώρους τής Cyprus Premium Automobiles Ltd στη Λευκωσία: την ολοκαίνουρια και πολυαναμενόμενη Jaguar XJ.

Η εντυπωσιακή Jaguar XJ κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των προσκεκλημένων με τα ιδιαίτερα χαρίσματά της. Πρόκειται για ένα μοντέλο, που αναμένεται να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στις πωλήσεις της Jaguar. Η Jaguar XJ θεωρείται ένα από τα πιο αναπτυγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα στον κόσμο, με πραγματικά εντυπωσιακή σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. 


Η βρετανική αυτή αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποίησε στην περίπτωση της XJ, έμπνευση από την αεροναυπηγική, κάτι το οποίο και επάξια δικαιολογεί τις επιδόσεις της νέας Jaguar XJ. Υπερσύγχρονος και ο εσωτερικός της σχεδιασμός με πληθώρα συστημάτων, που αποσκοπούν στην άνεση και την ασφάλεια οδηγού και επιβατών. 

Η βραδιά κύλησε με εορταστική διάθεση και πολύ κέφι, ενώ πολλοί προσκεκλημένοι έκλεισαν ραντεβού για ένα test-drive με την επιβλητική Jaguar XJ, η οποία αναμφισβήτητα αποτελεί μια καινοτομία στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου