Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Κνωσό το ζεύγος Jolie - Pitt

Όπως αποκάλυψε στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» ο φύλακας του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού, στις αρχές Αυγούστου το ζεύγος Jolie - Pitt επισκέφθηκε το ανάκτορο χωρίς να τους καταλάβει κανείς! 
Ο Μανόλης Αποστολάκης είπε: «Ενημερωθήκαμε ότι ήθελαν να έρθουν στην Κνωσό χωρίς να το μάθει κανείς, αφού ήθελαν να αποφύγουν κάθε είδους δημοσιότητα. Ζήτησαν να μην υπάρχει ξεναγός, έτσι τους έκανα εγώ την ξενάγηση και έμειναν στον χώρο από τις 6.15 έως τις 7 το απόγευμα». 

Και συνέχισε: «Περισσότερο ομιλητική ήταν η Jolie, που ρωτούσε να μάθει για την αίθουσα του θρόνου, τα βασιλικά ανάκτορα, την τοιχογραφία με τον ταύρο που τους έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ η ίδια μου είπε ότι της έκανε εντύπωση ο κρητικός ήλιος και οι παραλίες του νησιού. Έλεγε ότι ο ήλιος εδώ είναι διαφορετικός απ’ ό,τι στην Ισπανία και τη Γαλλία». 
Η Angelina φορούσε μαύρη περούκα, μακρύ μαύρο φόρεμα με λουλούδια, μαύρο καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ ο Brad ένα μαντίλι στο κεφάλι, τραγιάσκα σε χακί χρώμα, πουκάμισο, βερμούδα και αθλητικά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου