Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ «Δεν μας χαλούν τα ντέρμπι»

Έτοιμος για τις αναμετρήσεις του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει πως μπορεί να χαλάσουν οι σχέσεις του με τον Ντούντα. Ο «Ζοτς» έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα του Βελιγραδίου, «Vecernje novosti» και τόνισε πως οι σχέσεις με το φίλο και κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν είναι δυνατό να χαλάσουν για επαγγελματικούς λόγους: 


«Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ντούντα, όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ντιναμό Μόσχας, ομάδες με τις οποίες αναμετρήθηκε ο Παναθηναϊκός. 

Άρα οι προσεχείς μας αναμετρήσεις δεν θα είναι οι πρώτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να νικήσει η ομάδα του, αλλά μετά τους αγώνες η σχέση μας δεν θα αλλάξει», τόνισε ο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τις μετεγγραφές του Ολυμπιακού, αλλά όπως συνηθίζει δεν θέλησε να πει πολλά λόγια: «Ξέρω, φυσικά, τους παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν δω τις ομάδες να αγωνίζονται, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη».

Κύπελλο ανδρών
Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων, εκ των οποίων ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ-Περιστέρι στο κλειστό του Ελληνικού. Ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, προκρίθηκε χωρίς αγώνα, μετά την αδυναμία συμμετοχής του «γηραιού». Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο: 

ΣΗΜΕΡΑ, 22/9/10
Αμύντας-Καβάλα 16:00
ΚΑΟΔ-Πανιώνιος 17:00
Ερμής Περ.-Νέα Κηφισιά 18:00
Ίκαροι Σερρών-Άρης 19:00
ΑΕΚ-Περιστέρι 19:00 

ΑΥΡΙΟ, 23/9/10
Ερμής Λ.-Παγκράτι 17:00
Αρκαδικός-Ηλυσιακός 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου