Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ανόρθωση: Εκεί, εκεί στην κορυφή!

Τι κιʼ αν κέρδισε δύσκολα τον Ολυμπιακό η Ανόρθωση. Η απρόσμενη ήττα της Ομόνοιας όπως και του Απόλλωνα αλλά και η ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ οδήγησαν την ομάδα της Αμμοχώστου στην κορυφή του πίνακα με 9 βαθμούς μαζί με τους «πράσινους».

Αυτή η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα τους «κυανόλευκους» οι οποίοι βλέπουν τώρα με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η συνέχεια είναι πάντα δύσκολη και η προσεχής έξοδος της Ανόρθωσης στο Τσίρειο με την ΑΕΛ περκλείει κινδύνους αλλά στόχος θα είναι η νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας.

Είναι αλήθεια ότι η Ανόρθωση δεινοπάθησε για να κερδίσει τον πολύ καλό και μαχητικό Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια επίσης ότι στάθηκε και τυχερή σε εκείνες τις τρεις φάσεις προς το τέλος όταν παίκτες της απόκρουσαν πριν την γραμμή και απέτρεψαν την ισοφάριση.

Τέλος καλό όμως για την «κυρία» αφού πήρε την ουσία που ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο Φροντίνι εξελίσσεται σε ηγετική φορμή αφού και πάλι ξελάσπωσε την ομάδα του με δικό του γκολ που ήταν το νικητήριο ενώ δύο φορές την έσωσε αποκρούοντας πριν την γραμμή. Ο νεαρός Νταμιάν Λίσιο που αγωνίστηκε σαν αλλαγή έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τις ασίστ και τις κάθετες του πάσες και είναι πάικτης που ξέρει πολύ μπάλα.

Το μυαλό πλέον στην ΑΕΛ του Στοϊκίτσα με τον Γεωργίου να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του και θα δείξει αν θα τα καταφέρει το ίδιο και ο Λαμπόρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου