Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συμφωνία για εξοικονόμηση ενέργειας υπέγραψαν ΙΚΕΑ Κύπρου και Hellas Energy

H ΙΚΕΑ Κύπρου, μέσα στα πλαίσια της περιβαλλοντικής φιλικής πολιτικής που ακολουθεί, υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Hellas Energy για την εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας. 

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Γενικός διευθυντής της Hellas Energy (Κύπρου), κ. Λευτέρης Αστέρης, ο Γενικός Διευθυντής ΙΚΕΑ (Ελλάδας και Κύπρου) κ. Βασίλης Γουδές και ο Διευθυντής Καταστήματος ΙΚΕΑ Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Μουρουζίδης. Βάσει της συμφωνίας, η Hellas Energy θα προχωρήσει στην τοποθέτηση συστημάτων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενεργείας συνολικής ισχύος 2.000 KVA, στις εγκαταστάσεις της ΙΚΕΑ Κύπρου, που είναι έκτασης 20.000 τ.μ και η μηνιαία κατανάλωση ρεύματος αγγίζει τις 500.000 kw. 


Η Hellas Energy προωθεί από το 2008 με εξαιρετική ανταπόκριση την εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και η ΙΚΕΑ Κύπρου έρχεται να ενταχθεί στο πελατολόγιο της εταιρείας, που αριθμεί γύρω στις 1200 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Με την εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας μειώνονται θεαματικά τα ποσοστά κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, σε μια εποχή που η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την κερδοφορία μιας επιχείρησης. 

Η Hellas Energy συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή της, προσφέροντας συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών καθώς και των μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. 

Με στόχο την ταχύτερη διείσδυση στην ελληνική και κυπριακή αγορά, η Hellas Energy έχει αναπτύξει ένα ισχυρό Δίκτυο που προσβλέπει στην άρτια ενημέρωση των τελικών χρηστών και στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σε αυτούς. 

Κοινή φιλοσοφία της Hellas Energy και της ΙΚΕΑ είναι η στήριξη των προσπαθειών που γίνονται για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενεργείας, την προστασία του περιβάλλοντος, την προώθηση της πράσινης ανάπτυξης, αλλά και την ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή καθώς και την προώθηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου