Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Αλλοδαπός πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά

Πρωταράς: Τριαντάχρονος από τη Βουλγαρία, που εργαζόταν ως πωλητής σε εταιρεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να επιπλέει νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ο πνιγμός του προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

Ο 30χρονος συνήθιζε κάθε μέρα να επισκέπτεται τη συγκεκριμένη παραλία για το μπάνιο του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09.30 σήμερα το πρωί, ο άτυχος Βούλγαρος εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον ανέσυραν και τον μετέφεραν στην ακτή, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειας, χωρίς καμία αντίδραση. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατό του. 

Η Αστυνομία Παραλιμνίου άρχισε εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο πνιγμός. Η σορός δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις γι’ αυτό αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. 

Αρχικά η Αστυνομία δεν είχε οποιαδήποτε στοιχεία για την ταυτότητα του 30χρονου, στη συνέχεια όμως έγινε η αναγνώριση του από τον ίδιο τον αδελφό του. 

Η σορός του Βούλγαρου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αύριο αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 


ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου