Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ταξίδι «φωτιά» για την υπέρβαση!

Το αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα παίρνει σήμερα στις 14:00 η Ανόρθωση. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να... ανάψει ακόμη μεγαλύτερες «φωτιές» στην ΤΣΣΚΑ, με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα.

Μετά από αρκετές συζητήσεις αλλά και με τα τερτίπια του καιρού να δημιουργούν κάποια προβλήματα, η αποστολή θα βρίσκεται στη Ρωσία σήμερα, γύρω στις 17:30 ώρα Κύπρου.


Την αποστολή μπορεί να μην συνοδεύουν φίλαθλοι, οργανωμένα, όμως το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Η πίστη για κάτι καλό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Όλες αυτές τις μέρες η τεχνική ηγεσία προσπάθησε και προσπαθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στις απαιτήσεις αλλά και στις δυσκολίες που θα συναντήσουν σε ένα τόσο απαιτητικό ταξίδι.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος στηρίζει πολλά στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να έχει τα φόντα η «Κυρία» να σταθεί όρθια μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο «Χίμκι Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη και αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Κύπρου.


sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου