Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τι θα διαβάσετε σήμερα Δευτέρα στον «Φιλελεύθερο»

Λευκωσία: Ο «Φιλελεύθερος», υπό τον τίτλο «Φέσι από κατασκευαστική», αναφέρει ότι τις οφειλές της κατασκευαστικής εταιρείας Froiber, που βρίσκεται υπό εκκαθάριση, καλούνται να πληρώσουν οι αγοραστές διαμερισμάτων σε 17 πολυκατοικίες. Παρά το γεγονός ότι οι αγοραστές ήταν τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, εξοφλώντας μέχρι σεντ τις δικές τους οφειλές, τώρα θα πρέπει να πληρώσουν τράπεζες και Φόρο Εισοδήματος από περίπου €10.000 ο καθένας για να ξεπληρώσουν τις οφειλές της Froiber και να μπορέσουν να αποκτήσουν τίτλους ιδιοκτησίας.
Μία από τις τράπεζες μάλιστα κάλεσε τους αγοραστές πολυκατοικίας της Froiber να καταβάλουν από €8.000 για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τίτλους ιδιοκτησίας.


Διαβάστε επίσης:

Εβίβα Λεμεσός, η πόλη του γλεντιού:
Το παραδοσιακό πάτημα των σταφυλιών που δίνει το μούστο, αποτελεί το πιο προσφιλές σημείο διασκέδασης, ιδιαίτερα για τους ξένους επισκέπτες της Γιορτής του Κρασιού στη Λεμεσό.

Βλέπουν όλοι τις τρικλοποδιές: Εντατικοποίηση συνομιλιών, έγγραφα, παρασκήνιο και μεθοδεύσεις αποτελούν τα χαρακτηριστικά του σκηνικού στο Κυπριακό.

Κόμματα από νωρίς στην προεκλογική: Ενόψει δύο εκλογικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το 2011, βουλευτικές και τοπικής αυτοδιοίκησης, τα κόμματα θα αρχίσουν από το φθινόπωρο την προετοιμασία τους.

«Απέτυχε» σε εξετάσεις που δεν έγιναν ακόμα: Μοιραίο σφάλμα ΕΔΥ στοίχισε σε υποψήφιο τη διεκδίκηση θέσης.

Στις βρετανικές Βάσεις: Μυστήριο με κλεμμένη εικόνα σε εξωκκλήσι.

Στην Ιερά Σύνοδο το νέο καταστατικό: Στις 13 Σεπτεμβρίου και ύστερα από πολύμηνη επεξεργασία από επιτροπή της Ιεράς Συνόδου κατατίθεται προς έγκριση το νέο Καταστατικό της Εκκλησίας της Κύπρου.

Θερμό φθινόπωρο για ευρώ - οικονομίες: Αντιμέτωποι με μια σειρά μακροοικονομικών και ρυθμιστικών προκλήσεων για τις οικονομίες των χωρών τους αναμένεται να βρεθούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες με την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών.

Σήμερα στην εφημερίδα Goalnews: Όλα όσα έγιναν χθες στα γήπεδα της Κύπρου και του κόσμου.

Μπαίνουν στον χορό οι «αιώνιοι»:
Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, με τους «αιώνιους» να μπαίνουν κι αυτοί στο χορό. Ο ΑΠΟΕΛ στο «βουβό» ΓΣΠ, λόγω της τιμωρίας των γαλαζοκίτρινων, θα υποδεχτεί (7μ.μ.) τον Ερμή, ενώ η Ομόνοια εκστρατεύει στη Λάρνακα όπου την περιμένει (επίσης στις 7μ.μ.) η φιλόδοξη ΑΕΚ.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου