Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ένοπλη ληστεία με το καλημέρα σε Τράπεζα Κύπρου στην Ορμήδε

Λάρνακα: Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε την Πέμπτη το πρωί σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ορμήδεια, προτού ακόμη ανοίξει η τράπεζα για το κοινό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης υπό την απειλή πιστολιού απέσπασε από την ταμία, η οποία καταμετρούσε εκείνη την ώρα το ταμείο, καθώς και από χρηματοκιβώτιο που ήταν ανοικτό, ποσό ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και κράνος, βγήκε από την τράπεζα και επιβιβάστηκε σε μοτοποδήλατο που οδηγούσε δεύτερο άτομο και τράπηκαν σε φυγή.


Η Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών, εντόπισε έξω από το χωριό Ορμήδεια καμένο το μοτοποδήλατο, με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

Με την είσοδο του ένοπλου στο υποκατάστημα ο διευθυντής κατάφερε να πατήσει το κουμπί για να θέσει σε λειτουργία το σύστημα συναγερμού. 

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και άρχισαν έρευνες «προς κάθε κατεύθυνση», όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, τόσο στο υποκατάστημα όσο και στο δρόμο που πήραν οι δράστες, δηλαδή προς την Ξυλοφάγου. Επίσης, άλλο κλιμάκιο της Αστυνομίας μετέβη στο χωριό προκειμένου να αρχίσουν και εκεί έρευνες. 

Αμέσως μετά τη λήψη της πληροφορίας για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, στη σκηνή μετέβη και το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο και άρχισε έρευνες από αέρος στο χώρο γύρω από το υποκατάστημα, στην γύρω περιοχή και στο χωριό Ξυλοτύμπου. 



ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου