Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τι θα διαβάσετε σήμερα Τετάρτη στον «Φιλελεύθερο»

Λευκωσία: Ο «Φιλελεύθερος», υπό τον τίτλο «Ένοχη σιωπή για τα εγκλήματα», αναφέρει ότι φρίκη και βασανιστικά ερωτήματα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το σχολείο-κολαστήριο στο οποίο φοιτούν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μετά την καταγγελία-σοκ από τη μητέρα της 15χρονης μαθήτριας, στο φως έρχεται νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου αγοριού, το οποίο, όπως πληροφορούμαστε, εξετάστηκε πάνω από μια φορά από ιατροδικαστή κατά την περασμένη σχολική χρονιά. Φαίνεται πάντως ότι για το συγκεκριμένο σχολείο είχε επικρατήσει ένας μεσαιωνικός «κώδικας σιωπής», καθώς όπως αποκαλύφθηκε χθες, η γραπτή καταγγελία της μητέρας του 15χρονου κοριτσιού χρειάστηκε 16 μήνες (!) για να φτάσει στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, ο οποίος διέταξε διοικητική έρευνα για το αλαλούμ.

Διαβάστε επίσης:

Κατάπιαν το σκάνδαλο με τις εξετάσεις:
Με μια πρωτοφανή δημόσια επίθεση κατά της Επιτρόπου Διοικήσεως, την οποία περίπου χαρακτήρισε ως ανίδεη με το θέμα, ο υπουργός Παιδείας επιχείρησε χθες να δικαιολογήσει το δοκίμιο-σκάνδαλο στις τελευταίες γραπτές εξετάσεις για προσλήψεις αστυνομικών.

Στρώνουν χαλί στους επενδυτές από Κατάρ: Ειδικό καθεστώς και προνόμια εισηγείται ο υπουργός Οικονομικών.

Πρόταση ανταλλαγής με περιουσίες του ΄63: Στις προτάσεις που κατέθεσε για το περιουσιακό, ο Έρογλου ζητά όπως συμφωνηθεί ανταλλαγή των περιουσιών που εγκατέλειψαν οι Τ/Κ το 1963 με τις ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα.
Ως αντίποδας στους σχεδιασμούς της Άγκυρας: Οκτώβριο η άσκηση Ελλάδος- Ισραήλ.

Παγκύπριο μπλακ-αουτ από βλάβη στο Βασιλικό: Βλάβη στο Βασιλικό αργά χθες το βράδυ άφησε για περίπου μισή ώρα χωρίς ηλεκτρισμό το 20% των νοικοκυριών παγκύπρια.

Καμίνι μέχρι την Παρασκευή: Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ο υδράργυρος.

Μεγάλο πάρτι στo ΜcKenzy : Αύριο το βράδυ η μεγάλη εκδήλωση με τον παγκοσμίου φήμης ντι-τζέι Άρμιν Βαν Μπιούρεν.

Σήμερα στην εφημερίδα Goalnews: Κρίθηκε ένοχη η Μέταλιστ!Με πλην εννιά βαθμούς έρχεται στην Κύπρο η Μέταλιστ, αφού η ουκρανική Ομοσπονδία έκρινε βάσιμες τις κατηγορίες για δωροδοκία στον αγώνα της με την Καπριάτι προ διετίας.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου