Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Tο σκοτεινό παρελθόν της Jolie

Πρόκειται για την εποχή που η Angelina Jolie ήταν ανεξέλεγκτη και που έχει προσπαθήσει πολύ να βγάλει από πάνω της. Έρχεται τώρα να την κυνηγήσει με τη μορφή οκτώ φωτογραφιών από το 1999. Ένας από τους τότε φίλους της με τον οποίος η ηθοποιός έπαιρνε μαζί ναρκωτικά έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που σίγουρα θα δημιουργήσουν θόρυβο. 


Τις δημοσιεύει αποκλειστικά το περιοδικό Star στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο εξώφυλλό του αναφέρει ότι είναι οι φωτογραφίες που θα χωρίσουν την Angelina και τον Brad. Σε πολλές από αυτές η ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή να παίρνει ναρκωτικά και να επιδίδεται σε διάφορες εξαιρετικά τραβηγμένες σεξουαλικού τύπου ενέργειες. 

Σε κάποιες από τις οκτώ συνολικά φωτογραφίες έχει κολλήσει μονωτική ταινία στο στήθος της και φοράει ένα δερμάτινο λουρί στο λαιμό. 

Τις φωτογραφίες σχολιάζει για το περιοδικό ο βιογράφος των σταρ Andrew Morton, ο οποίος πρόσφατα έγραψε και ένα βιβλίο για το ζευγάρι με τίτλο Angelina: An Unauthorized Biography. 

«Οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος να θυμηθεί η Jolie μία περίοδο στη ζωή της που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει, μία περίοδος που σίγουρα έχει κρύψει και από τον Brad Pitt», ανέφερε ο Morton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου