Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

29χρονος στο κελί για παιδική πορνογραφία

Λεμεσός: Η πληροφορία που είχε δοθεί πριν από μερικές μέρες στις Διωκτικές Αρχές και αναφερόταν σε 29χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος συστηματικά εδώ και αρκετό καιρό ασχολείτο με την παιδική πορνογραφία, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να επιβεβαιωθεί. Ήδη ο νεαρός ύποπτος βρίσκεται στα χέρια ανακριτών του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας μαζί με αρκετό μαρτυρικό υλικό.

Η σύλληψη του 29χρονου ήταν το επακόλουθο της έρευνας που έγινε χθες το πρωί στην κατοικία του, κατά την οποία βρέθηκαν, με βάση την πληροφορία που είχε προηγηθεί και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, τέσσερις δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων (usb), ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και οκτώ ψηφιακοί δίσκοι.

Αρχικά ο ύποπτος, όταν του εξηγήθηκε ο λόγος της έρευνας, αρνήθηκε τα όσα αναφέρονταν εναντίον του, στη συνέχεια όμως προέβη σε θεληματική κατάθεση με την οποία φέρεται να έχει προβεί σε ομολογία σχετικά με την κατοχή πορνογραφικού υλικού και την προσπάθειά του να εμπλέξει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ανήλικους.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για 6 μέρες, ώστε να δοθεί η χρονική ευχέρεια στην Αστυνομία να ολοκληρώσει τις έρευνες και ανακρίσεις της.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου