Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Εξελίσσεται η νέα γενιά της Porsche Boxster

Στους δρόμους της Γερμανίας «πιάστηκε» να κυκλοφορεί η νέα γενιά της Porsche Boxster, αλλά… καμουφλαρισμένη. Η νέα Boxster βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών, προκειμένου να είναι 100% έτοιμη, όταν θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση τον Μάρτιο του 2011 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.








Η καμουφλαρισμένη νέα γενιά της Porsche Boxster εξελίσσεται στους δρόμους της Γερμανίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μηχανικοί της Porsche έχουν δώσει ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στο βάρος του αυτοκινήτου, το οποίο θα είναι ελαφρύτερο από την υπάρχουσα γενιά. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει και με το μέγεθος του αυτοκινήτου, που θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος, έτσι ώστε οι επιβάτες της Boxster να έχουν περισσότερο χώρο για τους ίδιους, αλλά και τις αποσκευές τους. Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι έχει εξελιχτεί η προστασία των πεζών σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, γεγονός που οφείλεται στην αλλαγή σχεδίασης που θα έχει η εμπρός μάσκα.

Τέλος, όσον αφορά την γκάμα κινητήρων, το σύνθημα που ακούει στο όνομα «downsizing» μεταφράζεται σε μείωση εκπομπών ρύπων CO2 και μικρότερο κινητήρα, που ίσως έχει χωρητικότητα ακόμα και 2,0 λίτρα με απόδοση κοντά στους 200 ίππους. Υπομονή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου