Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου

Την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε σε άλλη μια συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Σερκλ Μπριζ, όμως, όπως τόνισε, η ομάδα του έχει τους δικούς της στόχους και τα δικά της κίνητρα.


«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο. Η Σερκλ είναι ομάδα η οποία κινείται με ταχύτητα και υπάρχει μια υποδομή με παίκτες που είναι κάποια χρόνια εκεί. Εμείς έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στην Κροατία και αγωνιστικά για μας είναι κίνητρο να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει μπροστά μας», δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

Ο Όγιος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι καλή και στα 180 λεπτά των διπλών αναμετρήσεων, ενώ μίλησε και για το ματς της Κροατίας: «Είχαμε ρυθμό και ήμασταν πιο ήρεμοι. Η ομάδα πάντα προσπαθεί και κάνει ευκαιρίες και αυτό θα πράξουμε και τώρα. Αν η ομάδα κάνει το παιχνίδι που συνηθίζει, θα δείτε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, διότι βλέπω στις προπονήσεις κάθε μέρα ποια είναι η κατάστασή τους και πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο».

Κληθείς να σχολιάσει αν η «Κυρία» θα κοιτάξει περισσότερο την άμυνά της, απάντησε: «Αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει και το παιχνίδι. Εμάς ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε. Να παίζουμε επιθετικά. Στην προκειμένη περίπτωση, αν ο αντίπαλος σε υποχρεώσει να κάνεις άμυνα, θα κάνεις άμυνα, αλλά η ομάδα θα πρέπει να είναι αυτή που γνωρίζουμε για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν μας το επιτρέψει και ο αντίπαλος ακόμη καλύτερα. Αν δεν μας το επιτρέψει θα είναι ένας αγώνας δυνατός. Πιστεύω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι».


sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου