Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Η σεξουαλική ζωή της γυναίκας έχει όριο ηλικίας;

Είναι τεκμηριωμένο γεγονός πως η γυναίκα πρώτα δίνεται σε έναν άντρα με το μυαλό και μετά με το σώμα της. Αυτό δηλώνει δύο πράγματα: ότι πρώτον για να δοθεί ερωτικά ο ερωτικός της σύντροφος πληρεί σε μεγάλο ποσοστό τα “θέλω” της και δεύτερον πως πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης προβληματίζεται με το αν και η ίδια πληρεί την ερωτική φαντασίωση του συντρόφου της.

Είναι εύλογο λοιπόν να μην απολαμβάνει ελεύθερα το σεξ και να περιορίζεται σε στάσεις που θα κρύβουν κάποιο εμφανισιακό της μειονέκτημα. Όσο όμως αυξάνεται το άγχος της τόσο διαταράσσονται οι ορμόνες της που ευθύνονται για την σεξουαλική της επιθυμία και για την ερωτική της απόλαυση.

Η γυναίκα έχει επίσης την τάση να νοιώθει με το πέρασμα των χρόνων μειονεκτικά απέναντι στις νεότερες κοπέλες καθώς τα σημάδια του χρόνου γίνονται όλο και πιο έντονα στο σώμα και το πρόσωπό της. Όμως θα πρέπει να θυμηθούμε ότι κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και κάθε πρόβλημα την λύση του.

Όσο δηλαδή η γυναίκα μεγαλώνει έχει το πλεονέκτημα ότι αποκτά περισσότερη σεξουαλική εμπειρία, γνωρίζει καλύτερα τις ερωτικές ζώνες του σώματός της αλλά και του συντρόφου της.

Επιπλέον, δεν επηρεάζεται από ταμπού, διεκδικώντας έτσι την σεξουαλική της διέγερση και φτάνει πιο εύκολα σε περισσότερους οργασμούς. Και πάλι όμως το μυστικό για την σεξουαλική της απόλαυση είναι η αυτοεκτίμησή της και ο τρόπος που θα προβάλει τον εαυτό της στον ερωτικό της σύντροφο.

Όταν η γυναίκα -όσο δυνατή προσωπικότητα κι αν έχει- φοβάται πως ο σύντροφός της θα την αφήσει για κάποια άλλη πιο νέα και όμορφη από αυτή δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά σωστά.

Συνεπώς, καθώς η γυναίκα μεγαλώνει θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στην περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης. Ένα όμορφα χτενισμένο και καλοβαμμένο μαλλί βοηθά πολύ στην εμφάνιση του προσώπου. Παράλληλα μια σωστή διατροφή και καθημερινή άσκηση βελτιώνει την φυσική και ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας.

Όσον αφορά τις ατέλειες στο κορμί της, υπάρχουν πολλές επεμβάσεις όπως η Λιποαναρρόφηση, το Lifting έσω και έξω μηρών, η Κοιλιοπλαστική, η Βραχιοπλαστική καθώς και η Μειωτική ή η Αυξητική Στήθους που βελτιώνοντας την σωματική της εμφάνιση κάνουν την γυναίκα όχι μόνο να αλλάζει το στυλ ντυσίματός της στο πιο σέξι, αλλά να νοιώθει και να δείχνει πιο ερωτική, επιδεικνύοντας το καινούργιο της σώμα.

Από την άλλη μεριά το πρόσωπο διορθώνεται εξίσου εύκολα με Face Lift,Βλεφαροπλαστική Botox, Υαλουρονικό οξύ ή Ρινοπλαστική ανάλογα με το πρόβλημα της κάθε γυναίκας.

Για εκείνες που έχουν ενδοιασμούς με τις πλαστικές επεμβάσεις υπάρχουν τα Laser όπου βοηθούν σημαντικά στην σύσφιξη του δέρματος στο σώμα ή στο πρόσωπο καθώς επίσης απομακρύνουν ουλές, λεπτές ρυτίδες ή ραγάδες.

Η γυναίκα δικαιούται να απολαμβάνει την σεξουαλική της ζωή ενεργά χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Πρέπει επίσης να γνωρίζει πως το σημείο G βρίσκεται στο μυαλό της. Απομακρύνοντας λοιπόν τις σεξουαλικές αναστολές της και διορθώνοντας ότι την προβληματίζει, θα πάρει σίγουρα η ίδια περισσότερη σεξουαλική ευχαρίστηση από αυτήν που θα δώσει.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου