Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

"Μακρυχέρηδες" στο πατρικό της Τζούλιας

«Ποντικοί» τρύπωσαν στο πατρικό της Τζούλιας στη Βούλα! Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 3.30 το πρωί, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών της και το έκαναν άνω-κάτω. Ο κ. Ζήσιμος και η κυρία Αλισον ενημερώθηκαν την επομένη το πρωί πως... μακρυχέρηδες είχαν μπει στον χώρο τους. Δέχθηκαν τηλεφώνημα από ενοίκους της πολυκατοικίας ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στις Κυκλάδες, συγκεκριμένα στην Ίο.

Οπως είναι φυσικό αναστατώθηκαν, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν έλειπε κάποιο αντικείμενο αξίας, όπως τους ενημέρωσαν οι γείτονές τους.

Οσο για την ίδια την Τζούλια σκέφτεται να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Η Τζούλια ανησύχησε για τους γονείς της, φοβάται πολύ. Πιστεύει ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος στόχος να είναι το σπίτι της στην Εκάλη».

Εικάζεται πως οι «μακρυχέρηδες» που έφεραν το χάος στο διαμέρισμα του ζευγαριού αποσκοπούσαν στο να βρουν σεβαστό χρηματικό ποσό αφού έχει γίνει ντόρος το τελευταίο διάστημα με τα χρήματα που πήρε η Τζούλια τόσο από το ροζ DVD όσο και από το διαφημιστικό που έκανε για ιντερνετικό καζίνο. 


Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου