Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αποτέλεσμα που ανατρέπεται…

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας το βράδυ της Πέμπτης (29/07) από την Cercle Brugge στο «Jan Breydel» στο Βέλγιο για το πρώτο παιχνίδι του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Η ομάδα μας παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και στα 90 λεπτά, προσπαθώντας να σημειώσει ένα τέρμα, αλλά και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, δεν τα κατάφερε και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης (05/08) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με την Ανόρθωση να είναι καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και με τους Βέλγους να κάνουν 1-2 φάσεις, που κατέληξαν είτε έξω, είτε στα χέρια του Αρκουέγιο.


Στην επανάληψη, η Cercle Brugge μπήκε πολύ δυνατά και πίεζε για να πετύχει ένα τέρμα. Η Ανόρθωση όμως, ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 56ο λεπτό, όταν το σουτ του Ράμος απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Βέλγων, Βέρμπιστ. Στο 68’ όμως, η Cercle Brugge «άνοιξε» το σκορ με τον Φόλεϊ, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι.


Η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει, με τις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Κότο Παγιές στο 77’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα, όμως το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.


Cercle Brugge:
Βέρμπιστ, Πορτιέ, Έβενς, Κορνέλις, Μπόι (85’ Βίνταρσον), Σερεμπρενίκοφ, Φόλεϊ, Κέλαρ, Νέτο, Φαν Ένο (74’ Νιόνι), Ντ' Εν (61’ Ρεϊνάλντο).

Ανόρθωση:
Αργκουέγιο, Κατσαβάκης, Λεϊβακαμπέσι, Τζανίσιο, Γεωργίου, Μαραγκός (71’ Κότο Παγιές), Σκοπελίτης, Ράμος (79’ Παπαθανασίου), Λαμπάν (88’ Μ. Πέδρο), Καφού, Οκκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου