Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Renault συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία

Βράβευση του Renault Master σαν «Van of the Year 2011». H Renault θριαμβεύει γι' ακόμη μια φορά με το βραβείο «Van of the Year 2011», αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία που επάξια κερδίζει, δεν έχουν τέλος. 

Πολλές και σημαντικές ήταν οι βραβεύσεις που πήρε μέχρι τώρα η αυτοκινητοβιομηχανία Renault, όπως αυτή του πρώτου βραβείου για το νέο Master Van, του περιοδικού «Fleet World», λίγες μόλις μέρες μετά το λανσάρισμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βραβείο Ασφάλειας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το βραβείο Van Manufacturer of the Year, που είναι αποτέλεσμα της ανανέωσης της σειράς τριών μοντέλων βαν, και το βραβείο Best New Van για το νέο Renault Master, που κέρδισε λίγες μόλις μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση του μοντέλου στα showrooms. 


Tώρα με περηφάνια, το Renault Master κατακτά έναν ακόμα έναν τιμητικό τίτλο, αυτό του Van of the Year 2011 του περιοδικού «WhatVan?» επιβεβαιώνοντας γι' ακόμη μια φορά τη θέση του ως ο πιο αξιόπιστος και τώρα βραβευμένος συνεργάτης κάθε επαγγελματία. 

Το Renault Master χαρακτηρίζει η οικονομία και η άνεση που αυτόματα το καθιστούν ένα πολύτιμο και αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια κάθε επαγγελματία. Η σύγχρονη εσωτερική του σχεδίαση, η πρακτικότητα που προσφέρει με τον αυξημένο αριθμό θηκών για μικρά ή μεγάλα αντικείμενα, καθώς και ο υψηλά τοποθετημένος επιλογέας ταχυτήτων, δίνουν στον επαγγελματία την άνεση που πραγματικά χρειάζεται. Οι δύο συρόμενες πόρτες στο πλάι και οι πίσω πόρτες, εξασφαλίζουν περισσότερη ελευθερία στη φόρτωση/εκφόρτωση. 

Εξάλλου, το νέο Renault Master κέρδισε ακόμη μια διάκριση και στη Γερμανία. Τριάντα ειδικοί από το χώρο των μεταφορών (εταιρείες courier και ταχυδρομεία) δοκίμασαν το νέο Renault Master και το ανέδειξαν ως το καλύτερο εμπορικό - μεταφορικό όχημα του 2010, για την οδική του συμπεριφορά, την άνεση και τη λειτουργικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου