Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επάνοδος του Κίκη στην προεδρία

Έχει μάθει από φουρτούνες και ξέρει να οδηγεί πολύ καλά το καράβι της Ανόρθωσης. Το έκανε σε εξίσου δύσκολους καιρούς με επιτυχία και βλέποντας ότι υπάρχει δυστοκία στο να βρεθεί κάποιος για να αναλάβει την προεδρία, δεν δίστασε να βγει ο ίδιος μπροστά και ως ένας αληθινός «καπετάνιος» αναμένεται να πάρει αυτός τα ηνία.

Ο Κίκης Κωνσταντίνου μετά από πολλά χρόνια θα είναι εκτός απροόπτου και πάλι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, καθώς ο Κίκης Χρυσάφης δεν μπόρεσε να βρει τα κατάλληλα άτομα που θα αποτελούσαν τον συνδυασμό του.


Μετά από πολλές συζητήσεις και κάποιες διαφωνίες και μικρές αντιπαραθέσεις, ο Κίκης Κωνσταντίνου αποφάσισε να βάλει τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο και παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν θα είναι αυτός που θα ηγηθεί.

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις στο διοικητικό μοντέλο. Ουσιαστικά η συντονιστική επιτροπή διευρύνεται. Τα άτομα που θα αποτελούν τη διοίκηση θα πλαισιώνονται με πολλά περισσότερα άτομα, τα οποία θα κληθούν να είναι κοντά και να βοηθούν σε ότι χρειαστεί.

Ο Κίκης Κωνσταντίνου θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο, όμως κοντά του θα υπάρχουν και πολλά άλλα άτομα. Μεταξύ αυτών θα είναι οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Αντώνης Δημητρίου και Κρις Γεωργιάδης, ο Σάββας Κάκος και ο Χρίστος Γεράνης.

Επίσης ένα νέο όνομα το οποίο θα συμπεριληφθεί στη νέα διοίκηση και το οποίο ακούσαμε αρκετές φορές στο παρελθόν είναι αυτό του Αλέξη Δημητρίου, ενώ και ο Χάρης Θεοχάρους θα δώσει το παρών του σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Δεν θα συμπεριληφθούν στη νέα διοίκηση, μετά από διαφωνίες που είχαν σε κάποια θέματα, ο Κυριάκος Κούσιος και ο Κίκης Χρυσάφης, οι οποίοι ουσιαστικά αποχωρούν από τα διοικητικά.

Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα, μετά τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό, να βρει το δρόμο της και στα οικονομικά για να μπορέσουν ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση να βαδίσουν μαζί, να γυρίσουν σελίδα και να δουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η «Κυρία» βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση. Σε ένα μήνα περίπου συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και σίγουρα η σημερινή της εικόνα δεν ταιριάζει στο μεγάλο εκτόπισμα της ομάδας και στην προσφορά της σε όλους τους τομείς.

Η γενική συνέλευση του σωματείου έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου, η ώρα 16:00, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκεί θα παρουσιαστεί η νέα διοίκηση και ο νέος τρόπος διοικητικής λειτουργίας, με στόχο να εγκριθεί και να μπορέσει η ομάδα να αρχίσει να βλέπει για τα καλά φως στην άκρη του τούνελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου