Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Εικονικός έρωτας μέσω iPhone για τους άνδρες που δεν έχουν χρόνο για ραντεβού

Σεούλ: Οι εξαιρετικά πιεσμένοι από το άγχος και το εργασιακό βάρος άνδρες στη Νότια Κορέα, που δεν έχουν χρόνο για ερωτικά ραντεβού, τώρα μπορούν να υποκρίνονται ότι έχουν μια φιλενάδα κι ας είναι μόνο στο smart phone.

Μια εφαρμογή, που ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου από την εταιρία Νabix, της Νότιας Κορέας, μόνο για τα τηλέφωνα νέας γενιάς, έχει τον τίτλο "Αγάπη μου, εγώ είμαι" και προορίζεται για να "ζεσταίνει" τις μοναχικές καρδιές με τη φωνή της "Μίνας", μιας 20χρονης γυναίκας της εικονικής πραγματικότητας.


Με μόνο 1,99 δολάριο, η "Μίνα" κάνει βιντεοκλήσεις τέσσερις φορές την ημέρα και κατακλύζει τους συνδρομητές με ευτυχισμένα μηνύματα. Με μαγνητοφωνημένα μηνύματα του τύπου "καληνύχτα και όνειρα γλυκά", η εταιρεία δημιουργίας του προγράμματος ανακοίνωσε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τους συνδρομητές να αισθανθούν ότι κάποιος τους νοιάζεται και τους έχει συνεχώς στο μυαλό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η εφαρμογή "κατέβηκε" 80.000 φορές την πρώτη μέρα της εμφάνισης της.

Ένα σύστημα χειρισμού Android πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή αυτή την εβδομάδα από την ίδια εταιρεία για να παράσχει υπηρεσίες και σε άλλες γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ιαπωνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου