Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Οι τρεις βασικές αιτίες για την υπερφαγία!

Μήπως το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη σας; Συνεχώς καταλήγετε στο ψυγείο; Έχετε γίνει οι καλύτεροι φίλοι με το ψυγείο. Αν και τρώτε κανονικά τις μερίδες που πρέπει κάθε μέρα  δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το φαγητό. Μάθετε ποιες είναι οι τρεις βασικότερες αιτίες. 
 
Μήπως δεν φάγατε πρωινό;
Το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα. Καταρχήν όσοι καταναλώνουν πρωινό έχουν ενέργεια και καλή διάθεση όλη μέρα. Το πιο βασικό όμως είναι ότι οι άνθρωποι που τρώνε πρωινό έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην πάρουν βάρος. 
 
Πολλά ανθρακούχα ποτά
Είναι γνωστό πως τα πολλά αναψυκτικά  παχαίνουν αλλά και φουσκώνουν το στομάχι σας . Τα περισσότερα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά και φρουκτόζη, η οποία μπορεί να σας  κάνει να σκέφτεστε μόνο φαγητό. Ακόμη κι όταν έχετε φάει λοιπόν τα αναψυκτικά μόνο επιπλέον θερμίδες και διάθεση για φαγητό προσφέρουν. Γι αυτό καλύτερα να μην πίνετε αναψυκτικά.
 
Το νεράκι είναι απαραίτητο
Αν αποφεύγετε το νερό τότε κάνετε κακό στη σιλουέτα σας. Κανονικά θα έπρεπε να καταναλώνετε 1,5 λίτρο νερό τουλάχιστον την μέρα. Συνήθως αρκετές γυναίκες πίνουν πολύ λιγότερο με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να αφυδατώνεται. Έτσι την επόμενη φορά που θα πεινάσετε καλό θα ήταν να πιείτε λίγο νερό και μετά δεν θα πεινάτε το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου