Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

CIPA: Σειρά εκδηλώσεων για προσέλκυση ξένων επενδυτών

Ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (Cyprus Investment Promotion Agency - CIPA), κατά την περίοδο του Νοεμβρίου 2010, διοργανώνει και συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Κύπρο, σε διάφορες χώρες. 

Συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου ο  CIPA θα συμμετάσχει σε εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και είναι υπό την αιγίδα της Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Α.Ε. Δρ. Ερατώ Κοζάκου – Μαρκουλλή. Στο εν λόγω συνέδριο, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι εταιρειών ναυτιλίας που λειτουργούν στο Λονδίνο. Ο CIPA θα  λάβει μέρος με παρουσίαση η οποία θα τονίζει τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού. 


Στις 2-3 Νοεμβρίου 2010, ο Γενικός Διευθυντής του CIPA κύριος Σωτήρης Σωτηρίου θα εκπροσωπήσει τον Οργανισμό στο ετήσιο China Overseas Investment Fair στο Πεκίνο. Ο Οργανισμός θα συμμετάσχει με περίπτερο καθώς και με την διοργάνωση εκδήλωσης για ξένους επενδυτές στις 2 Νοεμβρίου.  Το China Overseas Investment Fair είναι το ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει το China Industrial Overseas Development and Planning Association (CIODPA) και στο οποίο θα παραστούν εκπρόσωποι διεθνών εταιρειών και οργανισμών από 120 χώρες με σκοπό να ελκύσουν Κινέζους επενδυτές.

Ο CIPA σε συνεργασία με το Cyprus Shipping Chamber, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού ναυτιλιακού προορισμού με το νέο ναυτιλιακό φορολογικό πλαίσιο της Κύπρου στο Όσλο, στις 15 Νοεμβρίου 2010, και στη Κοπεγχάγη, στις 17 Νοεμβρίου 2010 – “The New Cyprus Shipping Taxation System.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου